Wanneer je een lekker bakkie koffie voor jezelf of voor je vrienden gaat maken, wil je wel zeker weten dat het écht lekkere koffie is. Het loont echt de moeite om de verschillende merken met elkaar te vergelijken. Je zult al gauw merken dat illy koffie met kop en schouders boven de andere merken uit steekt. Want Illy koffie is zo lekker… daar zeggen jij en je vrienden zeker geen nee tegen. Om de illy koffie te maken heb je speciale capsules nodig, die weer in een speciaal apparaat gaan. En weet je wat zo handig is? Zowel de illy koffie capsules als het apparaat bestel je gewoon online!

Moet ik altijd aan een nieuw apparaat als ik illy koffie wil?

Gelukkig is illy koffie ook te bestellen als koffiebonen en gemalen koffie. Zo kun je, ook in je eigen, vertrouwde machine prima koffie zetten. Voor de échte illy-beleving is het echter wel van belang dat de koffie op de juiste temperatuur en onder de juiste druk gezet wordt. Hiervoor zijn de capsules en de koffiemachine uitermate geschikt. Dus, ben je toe aan een nieuw koffiezetapparaat én aan een nieuwe smaakbeleving? Bestel dan gauw Illy koffie en toebehoren online.

illy koffie, dat is toch van de espresso?

De meeste mensen zullen dit merk inderdaad kennen van de overheerlijke espresso. Maar wist je dat er zelfs van espresso meerdere varianten beschikbaar zijn? illy heeft diverse soorten en smaken ontwikkeld. Er is er altijd een die precies bij jou past. Of bij jouw favoriete espressomoment van de dag. Wil je de dag beginnen met een stevige boost? Kies dan voor een stevig kopje espresso met cafeïne. Wil je ‘s avonds op de bank nog een kopje espresso, maar wil je ook nog gemakkelijk in slaap vallen? Kies dan voor een heerlijke cafeïnevrije espresso. Om de verschillende smaken te ontdekken kun je, via de site, proefpakketten bestellen. Zo ontdek je snel welke smaak illy koffie het best bij jou past.

Hoe bewaar ik illy koffie zodat het niet muf wordt?

Het nadeel van een (grotere) voorraad koffie bestellen, is soms dat het wat droog en dus muf wordt na verloop van tijd. Daar hoef je je met de espresso van illy geen zorgen over te maken. De blikken zijn goed onder druk afgesloten en de capsules zijn luchtdicht. Heb je een blik opengemaakt, bewaar het dan in de koelkast. Zo kun je lang genieten van je espresso.