Met Fiat private lease zit je altijd goed. Je zit lekker in de auto en je kunt fijn op weg. Want waar je bij een leasebak altijd aan een grote auto denkt, is dat, zeker met Fiat private lease, helemaal niet altijd aan de orde. Want met Fiat private lease lease je dus een leuke Fiat 500! Klein, wendbaar, leuk om te zien en hartstikke handig in de stad. Ideaal dus. En je kunt er toch evengoed nog heel wat in kwijt. Wat denk je van je kinderen en hun vriendjes? Past prima. De hond? Geen probleem. Maar het is vooral een fijne auto die ondanks z’n formaat hartstikke stoer is.
Fiat private lease

Fiat private lease: klein maar fijn

Een leaseauto hoeft niet altijd groot te zijn, zeker in het geval van private lease is het vooral handig om voor niet al te veel geld een nieuwe auto te rijden. En dat kan met Fiat private lease. Zo’n Fiat 500 is in aanschaf nog best wel prijzig, met Fiat private lease is dat niet aan de orde. Doordat je een leasecontract afsluit voor een aantal maanden (gemiddeld 36 maanden), rij je een fijne nieuwe auto voor niet al te veel geld. En dat is mooi meegenomen. Je bent heerlijk vrij om te gaan en te staan waar jij wilt en bent niet meer afhankelijk van de auto van vrienden, familie of een verhuurbedrijf. Ideaal!

Met Fiat private lease heb je alles in een

Zoals in alle lease-constructies zitten er ook aan Fiat private lease flinke voordelen. Je regelt door een contract af te sluiten namelijk alles in een keer. De lease an sich, je verzekering, je onderhoud, zelfs het verwisselen van de banden in zomer en winter kan meegenomen worden in het contract. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is de brandstof. Maar nog een voordeel van zo’n leuke Fiat 500: ze rijden hartstikke zuinig. En dat is goed nieuws voor het milieu en voor je portemonnee.

Hoe zit het met de bijtelling bij Fiat private lease?

Anders dan bij een zakelijk leasecontract heb je met Fiat private lease geen bijtelling. De auto blijft van het verhuurbedrijf, maar wordt tijdelijk geregistreerd als priv├ębezit. Je kunt dus je onkostenvergoeding van je werk gebruiken voor private lease. Hou er wel rekening mee dat je voor de looptijd van het contract een BKR melding achter je naam hebt staan. Dit kan eventueel gevolgen hebben voor het afsluiten van een hypotheek.