Excluton is hét merk voor mooie tegels, klinkers en stenen voor in de tuin. Je kunt je tuin nog zo mooi opgeknapt hebben, maar zonder mooie stapstenen, paadjes en borders is het toch niet af. Bij Excluton vind je de meest schitterende tegels voor leuke prijzen. Ook voor grind, grindmatten en houtsnippers kun je hier prima terecht. En dat is fijn. Je weet dan dat de verschillende onderdelen van je tuin prima bij elkaar zullen passen. Ook wordt alles gewoon fijn aan huis geleverd. Die tegels en andere materialen zijn hartstikke zwaar, dus dat scheelt je enorm.

Tegels van Excluton: schitterend en heel sterk

Wanneer je tegels in je tuin gaat (laten) leggen, dan wil je wel zeker weten dat ze lang mee gaan. Ze moeten niet bij de eerste de beste nachtvorst kapot vriezen en ook als je eens wat laat vallen moeten de hoeken er gewoon aan blijven zitten. De tegels van Excluton zijn hartstikke sterk en daardoor ook duurzaam. Je legt de tegels van Excluton voor het leven. Want zo mooi zijn ze ook nog eens! Je kunt er van uitgaan dat de tegels van Excluton echt een leven lang mee gaan en mooi blijven. Of je nu kiest voor betontegels, keramische tegels of natuursteen tegels, je bent hier echt aan het juiste adres.
Excluton

Je oprit maken met Excluton?

Aan een oprit worden andere eisen gesteld dan aan een tuinpaadje. Want die auto die je op de oprit zet weegt natuurlijk lang niet niks. Ook hier heeft Excluton diverse oplossingen voor. Je kunt voor bepaalde tegels kiezen (laat je dan wel goed informeren), maar ook voor grind. Zeker wanneer je grind combineert met grindmatten heb je er jarenlang plezier van. Dankzij de grindmatten blijft het grind namelijk prachtig op z’n plek liggen.

Excluton voor tussen de planten

Er zijn weinig dingen zo vervelend als onkruid tussen je planten. En geloof me, onkruid komt altijd weer terug. Om het het onkruid wat lastiger te maken, kun je kiezen voor houtsnippers. Deze strooi je in een flinke laag tussen de planten. Het ziet er decoratief uit en je maakt het het onkruid erg lastig. Het kan namelijk niet goed wortelen en kan er gemakkelijk uitgetrokken worden. Ook hiervoor ga je gewoon even naar de site van Excluton. Je ziet daar al snel wat de mogelijkheden zijn. Zo heb je in een mum van tijd een schitterende, onkruidarme tuin.