Keramische barbecue: een must have in de tuin

In het Nederlandse tuinbeeld is de keramische barbecue niet meer weg te denken. Veel mensen zetten hun oude barbecue bij het oud vuil en schaffen een keramische barbecue aan. Maar waarom eigenlijk? Wat maakt deze barbecue nu een absolute must have?

 

Wat is een keramische barbecue

 

De Amerikanen ontdekten in de tweede wereldoorlog in Japan een nieuwe kooktechniek. Dat wil zeggen: de techniek was voor de Amerikanen nieuw, in Japan bereidde men al eeuwen op deze manier het eten. Zij gebruikten een ronde, aarden pot met een deksel van klei voor het stoven van rijst. Eigenlijk was deze primitieve pot al de eerste keramische barbecue. De Amerikanen namen de techniek mee naar hun land en verfijnden het daar. En nu verovert deze techniek de hele wereld.

 

Koken, stoven, braden en bakken

 

Daar waar de Japanners de techniek vooral gebruikten voor het stoven van rijst, wisten de Amerikanen allerlei bereidingswijzen te ontwikkelen op de keramische barbecue. Er is eigenlijk weinig dat er niet kan op de barbecue. De huidige keramische barbecue is gemaakt van keramiek dat is gebakken en geglazuurd. Het deksel bestaat uit meerdere lagen waardoor de warmte zeer goed wordt geïsoleerd. Je kunt daarom de temperatuur constant houden voor langere tijd. Het is zelfs mogelijk de temperatuur tot op de graad nauwkeurig af te stellen. Dat zorgt er dus voor dat je het voedsel op allerlei wijzen kunt bereiden.

 

Gezellig in de tuin

Omdat je er complete maaltijden op kunt bereiden zonder al te veel inspanning is een keramische barbecue uitstekend geschikt voor een heerlijk zomers tuinfeest. Maar ook voor de winterbereidingen op de barbecue, een nieuwe trend, kun je hem gebruiken. Vegetarische groenten, vis of gewoon een ordinaire steak, voor elk van je vrienden is wat wils. Ondertussen kun je gezellig bijpraten met een goed glas wijn.

 

Een must have

 

Het vergt enige oefening, maar heb je door hoe de keramische barbecue werkt dan is het bereiden eenvoudig en makkelijk. Daarom stappen ook steeds meer mensen over naar deze veelzijdige techniek. Inmiddels is deze barbecue een echte must have voor in je tuin.

illy koffie is heerlijke koffie!

Wanneer je een lekker bakkie koffie voor jezelf of voor je vrienden gaat maken, wil je wel zeker weten dat het écht lekkere koffie is. Het loont echt de moeite om de verschillende merken met elkaar te vergelijken. Je zult al gauw merken dat illy koffie met kop en schouders boven de andere merken uit steekt. Want Illy koffie is zo lekker… daar zeggen jij en je vrienden zeker geen nee tegen. Om de illy koffie te maken heb je speciale capsules nodig, die weer in een speciaal apparaat gaan. En weet je wat zo handig is? Zowel de illy koffie capsules als het apparaat bestel je gewoon online!

Moet ik altijd aan een nieuw apparaat als ik illy koffie wil?

Gelukkig is illy koffie ook te bestellen als koffiebonen en gemalen koffie. Zo kun je, ook in je eigen, vertrouwde machine prima koffie zetten. Voor de échte illy-beleving is het echter wel van belang dat de koffie op de juiste temperatuur en onder de juiste druk gezet wordt. Hiervoor zijn de capsules en de koffiemachine uitermate geschikt. Dus, ben je toe aan een nieuw koffiezetapparaat én aan een nieuwe smaakbeleving? Bestel dan gauw Illy koffie en toebehoren online.

illy koffie, dat is toch van de espresso?

De meeste mensen zullen dit merk inderdaad kennen van de overheerlijke espresso. Maar wist je dat er zelfs van espresso meerdere varianten beschikbaar zijn? illy heeft diverse soorten en smaken ontwikkeld. Er is er altijd een die precies bij jou past. Of bij jouw favoriete espressomoment van de dag. Wil je de dag beginnen met een stevige boost? Kies dan voor een stevig kopje espresso met cafeïne. Wil je ‘s avonds op de bank nog een kopje espresso, maar wil je ook nog gemakkelijk in slaap vallen? Kies dan voor een heerlijke cafeïnevrije espresso. Om de verschillende smaken te ontdekken kun je, via de site, proefpakketten bestellen. Zo ontdek je snel welke smaak illy koffie het best bij jou past.

Hoe bewaar ik illy koffie zodat het niet muf wordt?

Het nadeel van een (grotere) voorraad koffie bestellen, is soms dat het wat droog en dus muf wordt na verloop van tijd. Daar hoef je je met de espresso van illy geen zorgen over te maken. De blikken zijn goed onder druk afgesloten en de capsules zijn luchtdicht. Heb je een blik opengemaakt, bewaar het dan in de koelkast. Zo kun je lang genieten van je espresso.

Een winter BBQ, dat is pas een leuk idee!

Kerst is natuurlijk net achter de rug, dus je kerstmaaltijd kun je volgend jaar pas weer bereiden op de winter BBQ. Maar oud en nieuw staat nog voor de deur en ook dan kun je prima uit de voeten met een winter BBQ. Wat denk je van lekkere hapjes bereiden op de BBQ, ook al is het midden in de winter? Zo’n barbecue kan daar prima tegen en jij ook, als je je maar warm aankleedt. Alleen de sfeer al die je creëert is fantastisch. Zeker wanneer met oud en nieuw de klok 12 slaat en iedereen in de hele straat naar buiten gaat om vuurwerk af te steken en elkaar het beste te wensen.
Winter BBQ

Een winter BBQ met oud en nieuw

Kijk, gezellig met z’n allen rond de BBQ zitten is er, zo midden in de winter, waarschijnlijk niet bij. Maar dat kan natuurlijk wel wanneer je een overkapping met terrasheater hebt. Zo staat de kok niet in z’n eentje buiten en is het nog gezelliger ook. Zet een grote ketel glühwein of chocolademelk op de winter BBQ om lekker te kunnen doorwarmen. Natuurlijk kun je ook het complete diner op de winter BBQ bereiden. Waarom zou je met oud en nieuw geen kalkoen of pulled pork of pulled chicken op de BBQ maken? Het is veel handiger dan in de oven. En nog sfeervoller ook!

Wat kan er allemaal op een winter BBQ?

Op een winter BBQ kan eigenlijk hetzelfde als op een zomer BBQ, maar je zal toch meer stevige kost willen in de winter dan in de zomer. Maak eens een heerlijke stoofpot op de winter BBQ. Of wat dacht je van een jachtschotel? Door de rook van de BBQ smaakt deze zoveel beter dan wanneer ‘ie van je fornuis of uit je oven komt. Ook stevige soep kun je prima op de barbecue maken. Bijvoorbeeld door de ingrediënten eerst te roosteren. Je krijgt dan veel meer smaak aan de soep dan je gewend bent.

Alles kan dus op de winter BBQ, maar heb je ook aan de kinderen gedacht?

Kinderen vinden over het algemeen alles dat met vuur te maken heeft fantastisch. Door goede lange stokken te gebruiken, kun je ze veilig hun marshmellows laten roosteren boven de winter BBQ. Een grote beker warme chocolademelk erbij en zie die koppies eens stralen. Natuurlijk blijf je er altijd bij als de kinderen bij de BBQ in de buurt zijn.

Dassy: Duurzaam en sociaal verantwoordelijk

Dassy is één van de grotere merken als het gaat om werkkleding.  Dassy probeert haar merk extra waarde te geven door op een sociaal verantwoordelijke en milieuvriendelijke manier te produceren. Dit maakt hen onderscheidend in de markt en geeft het merk een extra bijzonder karakter. Dassy opereert wereldwijd en heeft in de merkkledingmarkt een goede positie opgebouwd. Hierom is het de hoogste tijd om wat meer te vertellen over hun assortiment. In dit blog vertel ik jullie daar graag meer over.

De Dassy werkbroek

Het interessante van Dassy is dat ze voor elk budget een bijpassende broek hebben. Ze hebben 3 lijnen in hun assortiment. Dit zijn de volgende de Classic, DNA en D-FX collectie. De meest trendy lijn is de D-FX collectie. Naast reguliere werkkleding hebben ze ook verschillende speciale werkkleding. Denk hierbij aan reflecterende kleding en brandvertragende kleding. De reflecterende werkkleding van Dassy is er maar liefst in 5 verschillende kleuren. Er is geen andere partij die een dergelijk breed assortiment heeft aan reflecterende kleding. Dus als je in een beroepsgroep zit waarin het dragen van reflecterende kleding verplicht is dan ben je bij Dassy aan het juiste adres.  Waarin een Dassy werkbroek zich ook onderscheid is het feit dat alle broeken zijn uitgevoerd met een zoom van maar liefst 7 centimeter. Het voordeel van zo’n lange zoom is dat de broek daarmee makkelijk uit te nemen is. Kortere of langere benen? Bij deze werkbroeken maakt dat niet uit, omdat ze via de langere zoom makkelijk op maat te maken zijn. De populairste broek is de Boston. Deze broek bestaat uit 2 verschillende kleuren, maar zijn verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. Deze broek is populair omdat deze zeer allround is. De broek heeft verstevigingen op de knie. Daarom is deze broek sterker gemaakt op deze kwetsbare onderdelen. Andere belangrijke aspecten hebben ze ook in deze werkbroek geïntegreerd. Zo is de broek waterafstotend en zit er brandvertragend materiaal in verwerkt.

Dassy en maatschappelijk verantwoorde werkomstandigheden

Dassy vindt het maatschappelijk verantwoord produceren heel erg belangrijk. Alle fabrieken voldoen daarom ook aan de hoogste certificeringseisen. De arbeidsomstandigheden zijn daarom voor de mensen die er werken zeer aangenaam. Naast de arbeidsomstandigheden produceren ze ook zo veel mogelijk duurzaam. Dit doen zij door als het kan gerecyclede materialen te gebruiken. En anders zoveel mogelijk materialen in te zetten die milieuvriendelijk zijn. Hierdoor kan gesteld worden dat op het gebied van duurzaamheid en MVO ze voorop lopen ten opzichte van hun concurrenten.

Rubberboot

Iedereen weet wel wat een rubberboot is. Maar weet iedereen ook hoe het in elkaar zit en hoe je het moet gebruiken? Ik ga jullie in deze blog wat meer uitleg geven over hoe je het beste een rubberboot kan gebruiken en wat je er allemaal mee kan doen. Ik hoop natuurlijk dat jullie hier wat van kunnen leren en mijn advies kunnen opvolgen! Veel leesplezier.

Hoe kan je een rubberboot het beste gebruiken?

Waar is een rubberboot van gemaakt..? De naam zegt het al. Van rubber. Waarom van rubber? Omdat het stevig is en niet zo snel stuk gaat. Rubber is een mengel van stoffen. Rubber gaat niet zomaar stuk. De enige manier hoe je rubber stuk krijgt is om er hard in te gaan snijden met een mes en er een gat in te maken. Maar dat is natuurlijk best wel zonde als je dat doen bij een boot. Een rubberboot gebruik je op het water. Het kan tegen stoten en racet lekker over de golven. De boot gaat niet zomaar stuk. De enige manieren om die boot stuk te krijgen is door heb stuk te snijden, of door een tak in het water als je daar overheen gaat. Een rubberboot moet goed onderhouden. Je moet hem schoon houden, je moet de motor goed controleren, en je moet de boot zelf controleren of er geen scheurtjes of krasjes opzitten. Het zal een beetje lullig zin als je daar pas achter komt als je op het water bent en je boot aan het zinken is.

Wat kan je ermee doen?

Een rubberboot word ook vaak gebruikt voor stunt gelegenheden, hiermee kan je prijzen winnen. Zo’n boot is natuurlijk de ideale boot om ermee te stunten. Als je weer land op het water dan is het niet zo hard en kan je gewoon weer doorgaan met varen. Je moet natuurlijk wel genoeg vering hebben en je boot moet niet te hard opgeblazen zijn. Ook moet je een sterke motor hebben. je moet zorgen dat je goed neerkomt, en niet dat de motor ontploft. Daarom is het van belang dat de motor sterk is en dat ook de motor tegen een stootje kan. Hij moet ook genoeg kracht hebben om natuurlijk de sprong te maken. Voor de rest kan je er hard mee varen en wel een kleine duw kan uitdelen. Hopelijk hebben jullie wat geleerd.

Met Excluton maak je echt wat moois van je tuin

Excluton is hét merk voor mooie tegels, klinkers en stenen voor in de tuin. Je kunt je tuin nog zo mooi opgeknapt hebben, maar zonder mooie stapstenen, paadjes en borders is het toch niet af. Bij Excluton vind je de meest schitterende tegels voor leuke prijzen. Ook voor grind, grindmatten en houtsnippers kun je hier prima terecht. En dat is fijn. Je weet dan dat de verschillende onderdelen van je tuin prima bij elkaar zullen passen. Ook wordt alles gewoon fijn aan huis geleverd. Die tegels en andere materialen zijn hartstikke zwaar, dus dat scheelt je enorm.

Tegels van Excluton: schitterend en heel sterk

Wanneer je tegels in je tuin gaat (laten) leggen, dan wil je wel zeker weten dat ze lang mee gaan. Ze moeten niet bij de eerste de beste nachtvorst kapot vriezen en ook als je eens wat laat vallen moeten de hoeken er gewoon aan blijven zitten. De tegels van Excluton zijn hartstikke sterk en daardoor ook duurzaam. Je legt de tegels van Excluton voor het leven. Want zo mooi zijn ze ook nog eens! Je kunt er van uitgaan dat de tegels van Excluton echt een leven lang mee gaan en mooi blijven. Of je nu kiest voor betontegels, keramische tegels of natuursteen tegels, je bent hier echt aan het juiste adres.
Excluton

Je oprit maken met Excluton?

Aan een oprit worden andere eisen gesteld dan aan een tuinpaadje. Want die auto die je op de oprit zet weegt natuurlijk lang niet niks. Ook hier heeft Excluton diverse oplossingen voor. Je kunt voor bepaalde tegels kiezen (laat je dan wel goed informeren), maar ook voor grind. Zeker wanneer je grind combineert met grindmatten heb je er jarenlang plezier van. Dankzij de grindmatten blijft het grind namelijk prachtig op z’n plek liggen.

Excluton voor tussen de planten

Er zijn weinig dingen zo vervelend als onkruid tussen je planten. En geloof me, onkruid komt altijd weer terug. Om het het onkruid wat lastiger te maken, kun je kiezen voor houtsnippers. Deze strooi je in een flinke laag tussen de planten. Het ziet er decoratief uit en je maakt het het onkruid erg lastig. Het kan namelijk niet goed wortelen en kan er gemakkelijk uitgetrokken worden. Ook hiervoor ga je gewoon even naar de site van Excluton. Je ziet daar al snel wat de mogelijkheden zijn. Zo heb je in een mum van tijd een schitterende, onkruidarme tuin.

Fiat Private Lease is misschien klein maar heel fijn!

Met Fiat private lease zit je altijd goed. Je zit lekker in de auto en je kunt fijn op weg. Want waar je bij een leasebak altijd aan een grote auto denkt, is dat, zeker met Fiat private lease, helemaal niet altijd aan de orde. Want met Fiat private lease lease je dus een leuke Fiat 500! Klein, wendbaar, leuk om te zien en hartstikke handig in de stad. Ideaal dus. En je kunt er toch evengoed nog heel wat in kwijt. Wat denk je van je kinderen en hun vriendjes? Past prima. De hond? Geen probleem. Maar het is vooral een fijne auto die ondanks z’n formaat hartstikke stoer is.
Fiat private lease

Fiat private lease: klein maar fijn

Een leaseauto hoeft niet altijd groot te zijn, zeker in het geval van private lease is het vooral handig om voor niet al te veel geld een nieuwe auto te rijden. En dat kan met Fiat private lease. Zo’n Fiat 500 is in aanschaf nog best wel prijzig, met Fiat private lease is dat niet aan de orde. Doordat je een leasecontract afsluit voor een aantal maanden (gemiddeld 36 maanden), rij je een fijne nieuwe auto voor niet al te veel geld. En dat is mooi meegenomen. Je bent heerlijk vrij om te gaan en te staan waar jij wilt en bent niet meer afhankelijk van de auto van vrienden, familie of een verhuurbedrijf. Ideaal!

Met Fiat private lease heb je alles in een

Zoals in alle lease-constructies zitten er ook aan Fiat private lease flinke voordelen. Je regelt door een contract af te sluiten namelijk alles in een keer. De lease an sich, je verzekering, je onderhoud, zelfs het verwisselen van de banden in zomer en winter kan meegenomen worden in het contract. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is de brandstof. Maar nog een voordeel van zo’n leuke Fiat 500: ze rijden hartstikke zuinig. En dat is goed nieuws voor het milieu en voor je portemonnee.

Hoe zit het met de bijtelling bij Fiat private lease?

Anders dan bij een zakelijk leasecontract heb je met Fiat private lease geen bijtelling. De auto blijft van het verhuurbedrijf, maar wordt tijdelijk geregistreerd als privébezit. Je kunt dus je onkostenvergoeding van je werk gebruiken voor private lease. Hou er wel rekening mee dat je voor de looptijd van het contract een BKR melding achter je naam hebt staan. Dit kan eventueel gevolgen hebben voor het afsluiten van een hypotheek.

De letselschade advocaat inschakelen bij schade

Bent u slachtoffer van een verkeersongeluk of bedrijfsongeval? Dan is er een grote kans dat u slachtoffer bent geworden van letsel. U wordt dan aangeraden om naar een letselschade advocaat te gaan voor advies bij het verhalen van schadevergoedingen. De letselschade advocaat is gespecialiseerd in het claimen van zowel schadevergoedingen als smartengeld. Een veelvoorkomende misvatting is dat het inschakelen van een advocaat erg duur is, maar het tegendeel is waar. Een letselschade advocaat is in de meeste gevallen gratis.

Gratis letselschade advocaat

Een letselschade advocaat kost u meestal niks, om dat de letselschade advocaat zijn of haar kosten verhaalt op de verzekeraar van de tegenpartij. Dat scheelt u in de portemonnee. Een dergelijke afspraak over de kosten kan meestal pas gemaakt worden wanneer duidelijk wordt dat de kans om de zaak te winnen erg groot is. Dan maakt de advocaat gebruik van het ‘no cure no pay’-principe. Dit houdt in dat de kosten voor de letselschade advocaat alleen worden betaald als de zaak wordt gewonnen. Een ander misverstand over letselschade advocaten is dat u als slachtoffer van letsel net zo goed een letselbureau of rechtsbijstand in kunt schakelen. Deze verhalen echter minder schade dan de ervaren letselschade advocaat. De gespecialiseerde advocaat weet alle wegen te bewandelen en al uw schadevergoedingen en claims tot smartengeld vakkundig in te dienen.

Voorbereiding op uw zaak

Ter voorbereiding op uw zaak om zoveel mogelijk schadevergoedingen en smartengelden te claimen, is het essentieel dat u bewijsmateriaal verzameld. Zoals foto’s en video’s van een ongeluk, verklaringen van getuigen en natuurlijk bewijzen van de spullen die u vergoed zou willen zien. Door dergelijke bewijsmaterialen te verzamelen voor uw zaak wordt de kans dat uw advocaat succesvolle schadevergoedingen en claims tot smartengeld indient een stuk groter.

Uw letselschade advocaat

Voordat u op zoek gaat naar de juiste advocaat, is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren bij verschillende bureaus. Kijkt u daarbij altijd naar de ervaring en expertise van de advocaat. Let er bijvoorbeeld goed op of de advocaat in het verleden een soortgelijke zaak heeft behandeld. Die ervaring kan vanzelfsprekend van pas komen bij uw eigen zaak. Als slachtoffer van letsel heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan papierwerk doornemen. Neemt u daarom een letselschade advocaat in arm. Met de professionele ondersteuning van de advocaat bent u in staat om alle door u gemaakte kosten die gerelateerd zijn aan een ongeval, te vergoeden op een tegenpartij. En dat scheelt u in de portemonnee.

Een bestelbus huren voor je onderneming

Wanneer je zelfstandige zonder personeel bent, of een eenmanszaak hebt, is de kans groot dat je een gewone auto rijdt. Want een bestelbus is vaak duur en je hebt ‘m niet altijd nodig. Soms echter, kan een bestelbus wel erg handig zijn voor jouw bedrijf(je). Je kunt dan een bestelbus huren. Bijvoorbeeld wanneer je een grotere klus hebt aangenomen dan anders. Of wanneer je een andere klus hebt aangenomen dan die je anders doet. Een bestelbus huren hoeft helemaal niet duur te zijn en kan je net even helpen om de klus te klaren.

Een bestelbus huren voor invalwerk

Stel, je bent bloemist. En je besteedt het bezorgen van de bloemen het hele jaar door uit aan een ander bedrijf. Dat heb je dan mooi geregeld. Maar stel nou dat dat bedrijf even buiten bedrijf is. Door ziekte bijvoorbeeld. Dan zul je toch zelf aan de gang moeten om de bloemen bij de mensen te krijgen. Een bestelbus huren is dan een prima idee. Je kiest dan natuurlijk een bestelbus met een goede instap en een vlakke laadvloer. Zo kun je gemakkelijk bij je bloemen en kun je die ook nog op water vervoeren. Een bestelbus huren maakt dat je maar één keer hoeft te gaan rijden en dat je je eigen auto netjes houdt. Klus plat? Dan lever je de bestelbus weer gemakkelijk in.
Bestelbus huren

Een bestelbus huren voor een project

Het kan natuurlijk zijn dat je al een bestelauto hebt. Maar dat deze te klein is voor de (verhuis) klus waar je voor bent ingehuurd. Dan is een bestelbus huren een goede optie. Je kunt een bestelbus huren voor vrij weinig geld en je zorgt er hierdoor voor dat je klanten zien dat je de moeite neemt om een klus goed voor elkaar te krijgen. Want mond-tot-mond reclame is hartstikke belangrijk. Door het huren van een bestelbus heb je de klus eerder en gemakkelijker geklaard dan ooit.

Een bestelbus huren vanwege pech

Het is natuurlijk zuur als je zelf een goede bestelbus hebt en deze staat bij de garage. Je hebt niet nog een bestelbus staan waar je dan mee op pad kunt. En thuis blijven zitten is, zeker voor een ZZP-er, geen optie. Een bestelbus huren is dat wel. Zo kun je, ondanks je pech, toch aan het werk. En dat is fijn. Want de kachel moet branden en er moet brood op de plank. En dat gaat niet vanzelf.

Een flat cap is ook hartstikke leuk voor kinderen!

Denk jij bij een flat cap ook vooral aan mannen met of zonder knotje die heel hip een mooie pet op hun hoofd hebben? Dat dacht ik ook altijd. Maar er zijn ook hele mooie flat caps speciaal voor kinderen te koop! Hoe leuk is het als zoonlief er net zo bij loopt als zijn papa? Of dochterlief natuurlijk. Zo’n flat cap voor kinderen is net wat kleiner en past dus prima op zo’n klein koppie.
Flat cap

Met een flat cap hoor je erbij!

Je kunt de straat niet oplopen op het moment of je komt wel een man met een flat cap tegen. Zo’n cap is net wat gekleder dan een gewoon petje en kan dus bij meer gelegenheden gedragen worden. Mannen zijn er maar wat blij. Zo’n flat cap voorkomt dat mensen het dunner wordende haar zien. En ook op een kale knikker staat zo’n cap echt geweldig. Maar zoonlief wil natuurlijk graag op papa lijken. Dus ga je voor hetzelfde overhemd en dus zo’n speciale flat cap voor kinderen erbij. Niet voor iedere dag natuurlijk, maar wel voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een bijzonder feest of een fotoshoot.

Een flat cap is ook leuk voor meisjes

Je zou denken dat zo’n cap vooral geschikt is voor jongens, omdat vooral de papa’s ook met zo’n ding lopen. Maar meisjes met prachtig lang haar kunnen ook heel prima met een flat cap over straat. Maak de cap dan voor de zekerheid wel even vast met een paar haarspeldjes. Zo weet je zeker dat de cap weer thuis komt zodra je dochter weer thuis komt. Zo’n cap maakt een lieve meisjesjurk net even stoerder. Kies dan ook eens voor stoere laarzen of gympies onder de jurk in plaats van ballerina’s. Zo kan je kleine dametje lekker spelen en hoeft ze niet telkens maar op te letten dat er geen krassen op haar schoenen komen.

Een flat cap voor meerdere generaties

Hoe bijzonder is het als je jouw opa of zelfs overopa nog hebt en al een kleine man of vrouw in de kinderwagen? Hartstikke bijzonder natuurlijk! Dat roept echt om een mooie foto van alle generaties samen. En met een flat cap op ieder koppie maak je er echt iets bijzonders van. Een bijzonder portret voor aan de muur en later voor in het foto-album van je zoon of dochter. Gewoon als bewijs dat alle generaties samen op de foto zijn geweest.

© 2018 ksan.nl

Theme by Anders NorénUp ↑